Puur Nicole Fotografie
Fotografie vanuit gevoel
Neem hier vrijblijvend contact met me op

Familie- en gezinsfotoshoot

Reviews van klanten:


"Leuke familieshoot gehad. Nicole liet ons gezellig met elkaar bezig zijn waardoor leuke spontane fotos het resultaat waren. De kinderen mochten gewoon lekker zichzelf zijn, spelen, ontdekken, geen gedwongen poses. Snelle reacties, fijne communicatie, mooie fotos!"


"Hoe Nicole dat voor elkaar krijgt? Nou door gewoon de kinderen zichzelf te laten zijn. Hele fijne manier van werken, dank je wel!"


"Wat ben ik dankbaar voor de prachtige en waardevolle fotos! Nicole neemt echt de tijd en straalt veel rust uit, zeker fijn met de kids. Het liep heel relaxed en spontaan met als resultaat hele mooie en oprechte fotos. Nicole heel erg bedankt."


"Op een mooie zondagmorgen in mei hebben we een familie fotoshoot gedaan. Eerst is het nog wat ongemakkelijk, maar Nicole zorgt al snel dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Ze neemt ook echt de tijd. We hebben veel gelachen (niet alleen op de foto) en erg mooie foto’s aan over gehouden."

Today's moments are tomorrow's memories


Toen ik 22 jaar was overleed mijn vader veel te jong op 47-jarige leeftijd. Mijn vader deelde diezelfde passie die ik nu ook heb, waardoor hij meer achter, dan voor de camera stond. Daardoor heb ik helaas niet veel foto’s van hem. Voor mij dus een bewuste keuze regelmatig zelf met mijn gezin juist voor de camera te staan om ervoor te zorgen dat er wel herinneringen zijn voor later.


Ga mee op avontuur


Wil jij nu ook mooie herinneringen maken met jouw gezin en/of familie? Ga dan met mij mee op avontuur. Dan zal ik ervoor zorgen dat deze shoot een geluksmoment wordt om
nooit meer te vergeten. Ik leg jullie op een heel ongedwongen manier vast. Lekker keuvelen met elkaar zodat het puur jullie is. We gaan naar een mooi stukje natuur binnen de
gemeente Peel en Maas. Een eigen gekozen locatie kan natuurlijk ook.

 

Puur Leven
Of het nu je eerste of derde kindje is, het blijft bijzonder om je kleintje voor de allereerste keer in je armen te mogen sluiten. Het eerste glimlachje, het schattige gaapje, de kleine handjes en voetjes. Het oergevoel dat je alles van de wereld inzet om je kleintje te beschermen. Zo mooi om de verbinding te zien tussen jullie en jullie kleintje maar zeker ook tussen evt. broertjes en/of zusjes. Want voor iedereen binnen het gezin is de komst van jullie kleintje heel bijzonder. Ik leg jullie verhaal graag op beeld vast zodat deze mooie herinnering blijvend is. Als jullie kleintje ongeveer twee tot tien weken oud is kom ik graag langs om dit bijzondere moment voor jullie vast te leggen. Geheel naar wens en zo ontspannen mogelijk. Ik plan ruim de tijd zodat we mee kunnen bewegen in het ritme van jullie kleintje. We zorgen samen voor een warme en veilige omgeving zodat de shoot zo puur mogelijk verloopt.

Werkwijze


We plannen samen een datum in voor jullie fotoshoot. Samen bespreken we wat jullie wensen en verwachtingen zijn en op welke locatie jullie graag gefotografeerd willen worden.
Indien gewenst ontvangen jullie ook kledingtips. Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 2 weken een uitnodiging om 20 foto's via een online galerij uit te kiezen. Desgewenst mag er bijbesteld worden tegen een meerprijs van €7,50 per foto. De foto's worden bewerkt in de stijl puur warm. De online galerij bevat foto’s met een lage resolutie die voorzien zijn van mijn watermerk. 

N.b.: Er wordt niks zonder jullie toestemming geplaatst op de socials. Hiervoor worden geen extra kosten berekend.


Prijs


De prijs voor baby- of gezinsfotografie t/m 5 personen is €169 inclusief 20 digitale HR bestanden, zonder logo, die op een mooie wijze voor jullie bewerkt worden en inclusief een luxe harmonica mini boekje (7 x 7 cm) met een prachtige magneetsluiting ter waarde van €20 (zie ook producten). Hij past in iedere handtas en/of broekzak en is dus makkelijk mee te nemen. Extra foto's kosten €7,50 per stuk. Duur van de fotoshoot is ongeveer 1 uur.


De prijs voor familiefotografie t/m 10 personen is €219 inclusief 20 digitale HR bestanden, zonder logo, die op een mooie wijze voor jullie bewerkt worden en inclusief een luxe harmonica mini boekje (7 x 7 cm) met een prachtige magneetsluiting ter waarde van €20 . Hij past in iedere handtas en/of broekzak en is dus makkelijk mee te nemen. Extra foto's kosten €7,50 per stuk. Meerprijs per persoon is €15. Duur van de fotoshoot is maximaal 1,5 uur.


Mocht je al een keer bij mij een zwangerschapsshoot of gezinsshoot gedaan hebben, dan ontvang je van mij 10% korting.


Binnen de gemeente Peel en Maas wordt geen kilometervergoeding berekend. Buiten de gemeente wordt er €0,50 cent p/km berekend vanaf Panningen. 

Neem ook gerust eens in een kijkje in mijn PORTFOLIO.


"The first thing that a person finds in life and the last to which he hold out his hand, and the most precious that he possess, even if he does not realize it, is family life. - Adolph Kolping."
E-mailen
Bellen
Map
Info