Puur Nicole Fotografie
Fotografie vanuit gevoel
Neem hier vrijblijvend contact met me op

Familie - Gezin - Baby - Zwanger

Reviews van klanten:


"Leuke familieshoot gehad. Nicole liet ons gezellig met elkaar bezig zijn waardoor leuke spontane fotos het resultaat waren. De kinderen mochten gewoon lekker zichzelf zijn, spelen, ontdekken, geen gedwongen poses. Snelle reacties, fijne communicatie, mooie fotos!"


"Hoe Nicole dat voor elkaar krijgt? Nou door gewoon de kinderen zichzelf te laten zijn. Hele fijne manier van werken, dank je wel!"


"Wat ben ik dankbaar voor de prachtige en waardevolle fotos! Nicole neemt echt de tijd en straalt veel rust uit, zeker fijn met de kids. Het liep heel relaxed en spontaan met als resultaat hele mooie en oprechte fotos. Nicole heel erg bedankt."


"Op een mooie zondagmorgen in mei hebben we een familie fotoshoot gedaan. Eerst is het nog wat ongemakkelijk, maar Nicole zorgt al snel dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Ze neemt ook echt de tijd. We hebben veel gelachen (niet alleen op de foto) en erg mooie foto’s aan over gehouden."

Today's moments are tomorrow's memories


Familie is voor mij het allerbelangrijkste. Het fotograferen heb ik met de paplepel ingegoten gekregen. Mijn vader maakte thuis altijd foto's met zijn camera. Helaas is hij al lang geleden overleden aan slokdarmkanker - ik was toen 22 jaar. Ik heb helaas dan ook weinig foto's van hem. Door deze gebeurtenis is mijn familie nog belangrijker voor mij geworden en ik geef ze dan ook alle liefde die ze verdienen.
En juist hierdoor ook, weet ik hoe belangrijk het is om een schatkamer vol geluksmomenten - hoe groot of klein ze ook zijn - in je leven vast te leggen. Al is het maar als herinnering voor later.


Familiefotografie


Iedere familie heeft zijn eigen unieke, authentieke verhaal en dat leg ik vast in beelden, gefotografeerd vanuit gevoel, passie en vertrouwen. Iedere foto is vast wel een keer gemaakt, maar alleen nog niet door mij. Ik ben ik en dus uniek! Dat maakt mij onderscheidend van andere fotografen. Je gaat met mij op avontuur omdat je houdt van de unieke belevenis dat ik jou vastleg gewoon zoals je bent, puur. Ik laat jou in je waarde en ik geef je alle aandacht door de tijd te nemen. Hierdoor is de fotoshoot ontspannen en vooral gezellig. Laat mij jouw verhaal vertellen en jouw schatkamer vullen met pure geluksmomenten zodat de herinneringen levend blijven. 

 

Vereeuwigen verloren dierbaren  

Als een dierbare je ontglipt, brengt dit veel verdriet en gemis met zich mee. Of dit nu een persoon of een huisdier is.
Ik heb hiervoor iets unieks bedacht zodat jouw dierbare er toch bij is tijdens de fotoshoot. Ik bied nu de mogelijkheid aan om jouw verloren dierbare te vereeuwigen in beeld. Samen bespreken we wat jullie wensen zijn, zodat ik hier rekening mee kan houden tijdens de fotoshoot. Deze ervaring is uniek en vertelt jullie authentieke verhaal met pure beelden, gefotografeerd vanuit gevoel. De kosten hiervoor bedragen €75 per foto.


YES, je bent zwanger

Ik kan het me nog herinneren als de dag van gisteren. Een positieve zwangerschapstest. Wat was ik blij! Er breekt een nieuwe fase aan waarbij er vanalles gaat veranderen. Zowel zichtbaar door je groeiende buik, maar ook het besef dat je moeder mag gaan worden. Hoe zal dat zijn? Een spannende tijd waarbij ook je nieuwsgierigheid groeit naar het wondertje in je buik. Hoe zou hij/zij eruit zien? Er groeit een mini-mensje in jouw buik. Op een gegeven moment voel je getrappel in je buik. Een raar, maar tevens magisch gevoel. Je buik wordt steeds boller.
Tussen de 28 en 35 weken ben jij in volle bloei. Het is bijna zover; de bevalling komt steeds dichterbij. Nog even en dan mag jij jullie wondertje in je armen ontvangen. En voordat je het weet word je helemaal opgeslokt door dit moois! Hoe mooi zou het zijn om dan ook nog een blijvende herinnering van je zwangerschap te hebben. Laat mij je op je mooist vastleggen; puur zoals je bent.

Puur Leven

Of het nu je eerste of derde kindje is, het blijft bijzonder om je kleintje voor de allereerste keer in je armen te mogen sluiten. Het eerste glimlachje, het schattige gaapje, de kleine handjes en voetjes. Het oergevoel dat je alles van de wereld inzet om je kleintje te beschermen. Zo mooi om de verbinding te zien tussen jullie en jullie kleintje maar zeker ook tussen evt. broertjes en/of zusjes. Want voor iedereen binnen het gezin is de komst van jullie kleintje heel bijzonder. Ik leg jullie verhaal graag op beeld vast zodat deze mooie herinnering blijvend is. Als jullie kleintje ongeveer twee tot tien weken oud is kom ik graag langs om dit bijzondere moment voor jullie vast te leggen. Geheel naar wens en zo ontspannen mogelijk. Ik plan ruim de tijd zodat we mee kunnen bewegen in het ritme van jullie kleintje. We zorgen samen voor een warme en veilige omgeving zodat de shoot zo puur mogelijk verloopt.

Werkwijze


We plannen samen een datum in voor jullie fotoshoot. Samen bespreken we, via de mail of telefonisch, wat jullie wensen en verwachtingen zijn en op welke locatie jullie graag gefotografeerd willen worden. Jullie ontvangen van mij een bevestiging met de algemene voorwaarden en een mooie brochure met daarin o.a. kledingtips . Dit geeft duidelijkheid en zo komen jullie goed voorbereid naar de fotoshoot. Het betalingsverzoek ontvangen jullie ongeveer 2 weken voor de geplande datum. Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 2 weken alle door mij geselecteerde foto's, minimaal 30 stuks. De foto's worden bewerkt in de stijl puur warm. De foto's worden in hoge resolutie via we-transfer naar jullie doorgestuurd.

N.b.: Er wordt niks zonder jullie toestemming geplaatst op de socials. Hiervoor worden geen extra kosten berekend.


Prijs


De prijs voor baby-, zwangerschaps-, gezins- of familiefotografie t/m 5 personen is €229 inclusief minimaal 30 digitale HR bestanden, zonder logo, die op een mooie wijze voor jullie bewerkt worden en inclusief een luxe harmonica mini boekje (8 x 8 cm) met een prachtige magneetsluiting ter waarde van €20 (zie ook producten). Hij past in iedere handtas en/of broekzak en is dus makkelijk mee te nemen. Duur van de fotoshoot is ongeveer 1 tot 1,5 uur. Meerprijs per persoon is €15.


Binnen de gemeente Peel en Maas wordt geen kilometervergoeding berekend. Buiten de gemeente wordt er €0,35 cent p/km berekend vanaf Panningen. 

Neem ook gerust eens in een kijkje in mijn PORTFOLIO.


"The first thing that a person finds in life and the last to which he hold out his hand, and the most precious that he possess, even if he does not realize it, is family life. - Adolph Kolping."
E-mailen
Bellen
Map
Info