Β 
Β 
Puur Nicole Fotografie
Fotografie vanuit gevoel
Neem hier vrijblijvend contact met me op


Wie ben ik?

Personal branding fotografie Natuurlijk licht fotograaf

Mijn naam is Nicole Schmidt, 46 jaar en ik woon met mijn man, 3 jongens en onze hond Benjamin in Panningen, gemeente Peel en Maas. Ik ben "natuurlijk licht fotograaf". Mijn specialisme ligt in de zakelijke-, zwangerschap-, familie- en gezinsfotografie. Daarnaast ben ik veel buiten in de natuur te vinden om mooie landschappen vast te leggen. Ook in de macrofotografie kan ik mij helemaal verliezen. Geweldig om iets kleins, vergroot in beeld te brengen.


Het fotograferen heb ik met de paplepel ingegoten gekregen. Mijn vader was thuis altijd diegene die foto's maakte met zijn Canon camera. Helaas is hij al heel erg lang geleden overleden (ik was toen 22 jaar). Ik heb dan ook weinig foto's van hem en daardoor merk je dan weer hoe belangrijk het is om alle geluksmomenten in je leven vast te leggen. Al is het maar als herinnering voor later. Hoe klein of groot ze ook zijn.Β "π™»πš’πšπšŽ πš’πšœ πšπšžπš•πš• 𝚘𝚏 πšœπšβ€πš›πš’πšŽπšœ. 𝚈𝚘𝚞 πš“πšžπšœπš πš—πšŽπšŽπš 𝚝𝚘 πšŒπšŠπš™πšπšžπš›πšŽ πšπš‘πšŽπš–"

Β 


Ik ben nu in het bezit van een professionele Canon camera en ben ik mij meer gaan ontwikkelen in de fotografie. Inmiddels heb ik al verschillende opleidingen/trainingsdagen achter de rug. Ik vind het belangrijk om mijzelf steeds te blijven ontwikkelen. De opleiding "Fotografie voor Experts" heb ik met succes afgerond en mag ik mij een award winning photographer noemen.Β 


Inmiddels ben ik aangenomen als fotograaf voor de Stichting Earlybirds.Β De eerste weken en maanden met je kindje zijn bijzonder. Maar wat als je kindje veel te vroeg op de wereld is gekomen? Dan is het niet alleen een bijzondere, maar ook een heftige tijd. Je brengt de eerste weken of maanden door in het ziekenhuis. Alles gaat langs je heen, je wordt geleefd en je hebt veel zorgen. In deze moeilijke periode kan een prachtige fotoreportage een lichtpuntje zijn. Een onderdeel van de verwerking als jullie later thuis zijn, maar bovenal een mooie herinnering! Stichting Earlybirds Fotografie komt naar het ziekenhuis om ouders een kosteloze reportage aan te bieden.Met mijn fotografie wil ik een gevoel vastleggen in beeld. Mensen in hun puurheid fotograferen, met een creatieve twist, gewoon zoals ze zijn. Laat mij jouw verhaal vertellen door middel van beeld en ga met mij samen mee op avontuur.


"PUUR is beter dan perfect"

E-mailen
Bellen
Map
Info