Puur Nicole Fotografie
Fotografie vanuit gevoel
Neem hier vrijblijvend contact met me op

Personal branding fotografie

Wat leuk dat je (startende) ondernemer bent. Ben jij toe aan nieuwe foto's voor je website en-/of sociale media kanalen? Je wilt niet alleen gezien worden met je bedrijf, maar ook letterlijk als gezicht achter je bedrijf.


Reviews van klanten:


"Nicole is zo'n fijn mens! Ze laat je echt jezelf zijn, neemt alle tijd en zorgt er echt voor dat je als de beste versie van jezelf wordt vastgelegd. Ze schuwt daarbij geen uitdagingen m.b.t. posities en technieken. Heel snelle service met top fotos!"


"Nicole denk heel goed met je mee, gaat op zoek naar een passende lokatie en bepaald aan de hand van het natuurlijke licht het tijdstip van de fotoshoot! Echt top!"


"Helemaal top fotoshoot gehad van Nicole! Het was een super ervaring, prachtige foto's. Heel mooi dat Nicole vantevoren ook de locaties bekijkt en goed voorbereid te werk gaat. Nicole heeft een groot empathisch vermogen waardoor ik mij direct in mijn element voelde en dit is dan ook weer terug te zien in de foto's... Nicole enorm bedankt voor de fotoshoot voor mijn bedrijf."

Laat ZIEN wie JIJ bent


Laat jouw klanten ZIEN wie JIJ bent! Welke sfeer en uitstralingen laten jouw identiteit zo puur mogelijk zien? We doen dat wat bij jou past. Dicht bij jezelf blijven is mijn motto! Puur zoals JIJ bent. 

Taking an image, freezing a moment, reveals how rich reality truly is"

Prijs

Pakket 1
Wil je enkele foto’s dan kun je kiezen om ‘pakket 1’ af te nemen voor €110. Dit is dan inclusief 5 digitale HR foto’s. Bijbestellen is altijd mogelijk, deze kosten dan €7,50 per stuk. De foto’s worden op een mooie wijze bewerkt.
Bij deze shoot ga ik uit van maximaal 30 minuten en vindt plaats binnen de gemeente Peel en Maas. Locatie elders wordt er €0,50 per km. berekend vanaf Panningen

Pakket 2
Wil je wat meer foto's om voor diverse doeleinden te gebruiken? Dan kun je kiezen voor ‘pakket 2'. Dit pakket kost €169, inclusief 15 bewerkte digitale HR bestanden. Ook hierbij is het mogelijk om foto's bij te bestellen voor €7,50 per stuk.
Bij deze shoot ga ik uit van maximaal 1 uur en vindt plaats binnen de gemeente Peel en Maas. Locatie elders wordt er €0,50 per km. berekend vanaf Panningen.

Werkwijze

We plannen samen een datum in voor jouw fotoshoot. Vervolgens zullen we jouw wensen bespreken. Ik neem alle tijd voor jou! Na de fotoshoot ontvangen je binnen 2 weken een uitnodiging om de foto's via een online galerij uit te kiezen. Desgewenst mag er bijbesteld worden tegen een meerprijs van €7,50 per foto. Ik doe mee aan de KOR regeling, dus alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. 


Neem ook gerust eens een kijkje in mijn PORTFOLIO


N.b.: Er wordt niks zonder toestemming geplaatst op de socials. Hiervoor worden geen extra kosten berekend.


E-mailen
Bellen
Map
Info