Liefdevolle fotografie

Fotografielocaties

Fotografielocatie


Eén van mijn favoriete fotografielocaties is het bos. We komen bij elkaar op de parkeerplaats van restaurant De Belaeving in Helden en gaan van daaruit het bos in. Afhankelijk van de tijd gaan we ook nog naar het afwateringskanaal (5 minuten rijden), waar de natuur ook ontzettend prachtig is. Het afwateringskanaal is ideaal om te fotograferen als iemand slecht ter been is. Het hele jaar door is het hier prachtig om te fotograferen. Geschikt voor alle soorten fotografie. 


Fotografielocatie


Een ander pareltje is Tuin Helden op de Baarloseweg in Helden. Achterdoor heb je een prachtig natuurgebied waar de natuur zich afwisselt met een oude brug en stenen, waardoor je zeer afwisselende foto's kunt maken. In de lente- en zomermaanden vind je er een prachtig bloemenveld. Geschikt voor zwangerschap en gezinnen en familie t/m 5 personen.
Fotografielocatie
Fotografielocatie


De Groote Peel in Meijel is een prachtig heide gebied waar je ook ontzettend mooie herinneringen kunt maken. Dit natuurgebied wisselt zich af met prachtige paadjes, bomen en heide. In augustus kleurt de heide hier mooi paars. Deze locatie is geschikt voor alle soorten fotografie en je kunt hier het hele jaar door fotograferen. 
Fotografielocatie


E-mailen
Bellen
Map
Info