Liefdevolle fotografie

Iris fotografie

Weet jij niet wat je tegen je muur moet hangen of ben je toe aan iets nieuws? Dan is iris fotografie heel tof! Een iris is, net als een hand- of voetafdruk, uniek. Je ziet een prachtig, magisch lijnenspel met prachtige kleuren. Hoe mooi is het als je je iris kunt laten vereeuwigen in beeld. Jouw iris waar je vanaf je geboorte liefde en verdriet mee hebt gezien. Jouw iris vertelt jouw verhaal en je hebt ook nog eens een prachtig kunstwerk tegen de muur hangen, een echte eyecatcher!


Mooie woorden

"Wij hebben als gezin een irisfotografie gehad bij Nicole. Dit was een cadeau voor de verjaardag van mijn partner.
We hadden echt geen idee wat we erbij voor moesten stellen, maar toen we wat voorbeelden zagen waren mijn kinderen en ik om. Dit unieke cadeau willen we aan papa geven!
Bij Nicole in de prachtige en gezellige tuinkamer werden we ontvangen met drinken en wat lekkers. Eerst een gezellig praatje en daarna ging ze uitleggen wat de bedoeling was. Nicole neemt hierin alle rust en fotografeert zolang door totdat ze helemaal tevreden is. En natuurlijk mogen wij ook het resultaat zien. WAUW! Echt prachtig om te zien hoe ieders UNIEKE iris eruit ziet.
Maar hoe willen we dit samen op een beeld hebben? Ook dit werd met voorbeelden uitgelegd, zodat we een idee kregen hoe wij onze irissen vast wilden leggen op beeld.
Zelfs kregen we ieders eigen iris met een prachtige afwerking erbij, die we zelf konden kiezen. Het is echt prachtig geworden, maar vooral een hele toffe ervaring om te zien wat er allemaal in je iris verborgen ligt. En hoe GAAF en WAARDEVOL dat we dadelijk van het gezin iets unieks aan de muur hebben hangen.
Ik kan deze fotoshoot dan ook iedereen aanraden als je eens iets anders, maar heel waardevols wilt. Ze zeggen wel eens: "ogen zeggen meer dan woorden"!
Als laatste willen we Nicole natuurlijk enorm bedanken voor de gastvrijheid, het geduld, de prachtige ervaring en de uitwerking van onze irissen. Thanks Nicole!!!"


Werkwijze
We plannen samen een datum in om jouw iris vast te laten leggen. Iris fotografie is mogelijk op woensdag of donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Als je onderaan op het icoontje van de agenda klikt, zie je wanneer ik beschikbaar ben. Ontvangst is op de Veldwachterstraat 6 in Panningen. Jouw oog ga ik op een veilige manier met de macrolens vastleggen. Dit duurt ongeveer een half uur. Daarna wordt deze op een mooie wijze bewerkt in Photoshop. Samen bespreken wij jouw wensen hierin waarbij 1 revisie mogelijk is. Het betalingsverzoek ontvang je ongeveer 2 weken voor de geplande datum. Na de fotoshoot ontvang je binnen 2 weken het digitale bestand van jouw oog. De foto wordt in hoge resolutie via we-transfer naar jou doorgestuurd. Mocht de wens er zijn om meerdere ogen op 1 beeld te plaatsen, dan ontvang je het betaalverzoek voor de bewerkingskosten achteraf. 


Prijs

GRATIS een vergroting van 15x23 cm, Dream 4k print Canon Gloss. Inclusief 1 revisie.

* 1 persoon €99

* 2 personen €149

* 3 personen €199

* 4 personen €249


Ook is het mogelijk om meerdere ogen op 1 beeld te laten zetten. 

* 2 personen €49

* 3 personen €59

* 4 personen €69. 

Bovenstaande prijs is inclusief 1 revisie. Je ontvangt deze foto als een digitaal bestand in hoge resolutie. Mocht je deze ook graag als een vergroting willen, dan zijn hier verschillende mogelijkheden voor. Neem ook gerust eens een kijkje in mijn PORTFOLIO

Agenda
YES, Ik ben mega enthousiast en wil graag meer info
E-mailen
Bellen
Map
Info