Liefdevolle fotografie

Familie - Gezin - Newborn

Familie- en gezinsfotografie

Iedere familie heeft zijn eigen unieke, authentieke verhaal en dat leg ik vast in beelden, gefotografeerd vanuit het🧡. Ik maak gebruik van een interactietechniek, Moment Design (ook wel Feel it) genaamd. Hierdoor creëer je beelden die oprecht zijn. Vrijuit lachen, een liefdevolle blik van je partner of je kinderen, of misschien wel een traantje van geluk. Ik richt me op de liefde tussen jullie, waarbij FUN voorop staat. Ik hoor dan ook vaak achteraf 'huh, is het nu al afgelopen?'


Je gaat met mij op avontuur omdat je houdt van de unieke belevenis dat ik jou vastleg gewoon zoals je bent, puur. Ik laat jou in je waarde en ik geef je alle aandacht door de tijd te nemen. Vaak zul je het nog niet eens in de gaten hebben dat ik aan het fotograferen ben doordat jullie aandacht naar elkaar toegaat. Hierdoor is de fotoshoot ontspannen en vooral gezellig. Laat mij jouw verhaal vertellen en jouw schatkamer vullen met pure geluksmomenten zodat de herinneringen levend blijven. Jij ontvangt oprechte foto's die direct weer het fijne gevoel oproepen dat je had op het moment van de fotosessie. Jij weet precies welke woorden jij op dat moment hebt gebruikt bij het terugzien van de foto's. Dat maakt het zo krachtig en waardevol!

 

Puur Leven
Of het nu jullie eerste of derde kindje is, het blijft bijzonder om jullie kleintje voor de allereerste keer in jullie armen te mogen sluiten. Het eerste glimlachje, het schattige gaapje, de kleine handjes en voetjes. Het oergevoel dat je alles van de wereld inzet om jullie kleintje te beschermen. Zo mooi om de verbinding te zien tussen jullie en jullie kleintje maar zeker ook tussen evt. broertjes en/of zusjes. Want voor iedereen binnen het gezin is de komst van jullie kleintje heel bijzonder. Als jullie kleintje ongeveer twee tot tien weken oud is kom ik graag langs om dit bijzondere moment voor jullie vast te leggen. Geheel naar wens en zo ontspannen mogelijk. Ik plan ruim de tijd zodat we mee kunnen bewegen in het ritme van jullie kleintje. We zorgen samen voor een warme en veilige omgeving zodat de shoot zo puur mogelijk verloopt. Niks word in scène gezet zodat er authentieke beelden ontstaan die jullie verhaal vertellen. 

"The first thing that a person finds in life and the last to which he hold out his hand, and the most precious that he possess, even if he does not realize it, is family life. 
- Adolph Kolping."

Werkwijze

We plannen samen een datum in voor jouw fotoshoot. Als je onderaan op het icoontje van de agenda klikt, kun je zien welke datum ik beschikbaar ben. Samen bespreken we wat jouw wensen en verwachtingen zijn en op welke locatie je graag gefotografeerd wilt worden. Je ontvangt van mij een bevestiging met de algemene voorwaarden en een mooie brochure met daarin o.a. kledingtips, hoe je als gezin goed bijelkaar past, wat draag je wel en wat niet? Dit geeft duidelijkheid en zo kom je goed voorbereid naar de fotoshoot. Ongeveer 2-3 weken van tevoren ontvang je van mij een vragenlijst, dit ter voorbereiding op de fotoshoot. Het betalingsverzoek ontvang je ongeveer 2 weken voor de geplande datum. Na de fotoshoot ontvangen je binnen 2 weken alle door mij geselecteerde foto's, minimaal 30 stuks. De foto's worden bewerkt in de stijl puur warm. De foto's worden in hoge resolutie via we-transfer naar jou doorgestuurd. Je zult ervaren dat je een bijzondere klantreis te wachten staat waarbij verbinding centraal staat.

N.b.: Er wordt niks zonder jouw toestemming geplaatst op de socials. Hiervoor worden geen extra kosten berekend.Prijs

* Minimaal 30 digitale HR bestanden 

GRATIS luxe harmonica mini boekje (8 x 8 cm)

* Duur van de fotoshoot is ongeveer 1 tot 1,5 uur

* €249 t/m 5 personen

* Meerprijs per persoon is €15


Binnen de gemeente Peel en Maas wordt geen kilometervergoeding berekend. Buiten de gemeente wordt er €0,35 cent p/km berekend vanaf Panningen. 

Neem ook gerust eens in een kijkje in mijn PORTFOLIO.

Agenda
YES, Ik ben mega enthousiast en wil graag meer info
Aardige woorden:

 
E-mailen
Bellen
Map
Info