Puur Nicole Fotografie
Fotografie vanuit gevoel
YES, Ik ben mega enthousiast en wil graag meer info

Familie - Gezin - Newborn

Familie- en gezinsfotografie

Iedere familie heeft zijn eigen unieke, authentieke verhaal en dat leg ik vast in beelden, gefotografeerd vanuit gevoel, passie en vertrouwen. Niet iedereen vind het leuk om op de foto te gaan, het voelt soms misschien ongemakkelijk en je weet je geen houding te geven, maar wees gerust, ik help je. Je gaat met mij op avontuur omdat je houdt van de unieke belevenis dat ik jou vastleg gewoon zoals je bent, puur. Ik laat jou in je waarde en ik geef je alle aandacht door de tijd te nemen. Vaak zul je het nog niet eens in de gaten hebben dat ik aan het fotograferen ben. Hierdoor is de fotoshoot ontspannen en vooral gezellig. Laat mij jouw verhaal vertellen en jouw schatkamer vullen met pure geluksmomenten zodat de herinneringen levend blijven. Jij ontvangt spontane foto's waar je hart van open gaat. 

 

Puur Leven
Of het nu jullie eerste of derde kindje is, het blijft bijzonder om jullie kleintje voor de allereerste keer in jullie armen te mogen sluiten. Het eerste glimlachje, het schattige gaapje, de kleine handjes en voetjes. Het oergevoel dat je alles van de wereld inzet om jullie kleintje te beschermen. Zo mooi om de verbinding te zien tussen jullie en jullie kleintje maar zeker ook tussen evt. broertjes en/of zusjes. Want voor iedereen binnen het gezin is de komst van jullie kleintje heel bijzonder. Als jullie kleintje ongeveer twee tot tien weken oud is kom ik graag langs om dit bijzondere moment voor jullie vast te leggen. Geheel naar wens en zo ontspannen mogelijk. Ik plan ruim de tijd zodat we mee kunnen bewegen in het ritme van jullie kleintje. We zorgen samen voor een warme en veilige omgeving zodat de shoot zo puur mogelijk verloopt. Niks word in scène gezet zodat er authentieke beelden ontstaan die jullie verhaal vertellen. 

"The first thing that a person finds in life and the last to which he hold out his hand, and the most precious that he possess, even if he does not realize it, is family life. 
- Adolph Kolping."

Werkwijze

We plannen samen een datum in voor jouw fotoshoot. Als je onderaan op het icoontje van de agenda klikt, kun je zien welke datum ik beschikbaar ben. Samen bespreken we wat jouw wensen en verwachtingen zijn en op welke locatie je graag gefotografeerd wilt worden. Wil je eerst graag nader kennis met mij maken of heb je specifieke vragen, dan plannen we geheel vrijblijvend een telefonisch gesprek in. Je ontvangt van mij een bevestiging met de algemene voorwaarden en een mooie brochure met daarin o.a. kledingtips, hoe je als gezin goed bijelkaar past, wat draag je wel en wat niet? Dit geeft duidelijkheid en zo kom je goed voorbereid naar de fotoshoot. Het betalingsverzoek ontvang je ongeveer 2 weken voor de geplande datum. Na de fotoshoot ontvangen je binnen 2 weken alle door mij geselecteerde foto's, minimaal 30 stuks. De foto's worden bewerkt in de stijl puur warm. De foto's worden in hoge resolutie via we-transfer naar jou doorgestuurd. Je zult ervaren dat je een bijzondere klantreis te wachten staat waarbij verbinding centraal staat.

N.b.: Er wordt niks zonder jouw toestemming geplaatst op de socials. Hiervoor worden geen extra kosten berekend.Prijs

* Minimaal 30 digitale HR bestanden 

GRATIS luxe harmonica mini boekje (8 x 8 cm)

* Duur van de fotoshoot is ongeveer 1 tot 1,5 uur

* €229 t/m 5 personen

* Meerprijs per persoon is €15


Binnen de gemeente Peel en Maas wordt geen kilometervergoeding berekend. Buiten de gemeente wordt er €0,35 cent p/km berekend vanaf Panningen. 

Neem ook gerust eens in een kijkje in mijn PORTFOLIO.


AgendaAardige woorden:

 
E-mailen
Bellen
Map
Info